Pär Lagerström lämnar Gefle IF

Av Malin Rogström
Publicerad 28 december, 2017

Gefle IF fotbolls klubbdirektör, Pär Lagerström, har valt att avsluta sin anställning hos föreningen och kommer att lämna sin position i mitten av februari.  

– Jobbet som klubbdirektör i Gefle IF har varit en stor ära att ha, speciellt då det är min egen moderförening. Det var med stor inspiration jag åtog mig uppdraget, men samtidigt så har det varit ett slitsamt år på många vis med en konstant hög arbetsbelastning och det med mycket begränsade resurser, säger Pär Lagerström. Det har frestat på och för min egen del känner jag att det är dags att gå vidare, menar han.

– Vi är de första att beklaga Pärs beslut, men har stor respekt för hans val, säger Malin Rogström, tf ordf i Gefle IF fotboll. Pär har gjort en gedigen insats som klubbdirektör och sportchef för föreningen under en period som varit minst sagt turbulent där radikalt förändrade ekonomiska förutsättningar har skapat en stor press på hela organisationen. Vi önskar Pär all lycka framåt och tillsammans ska vi nu se till att skapa så bra förutsättningar det bara går för nästkommande år och säsong, avslutar Rogström.

Gefle IFs styrelse har redan inlett arbetet med att hitta en ersättare och förhoppningen är att en ny klubbdirektör ska kunna finnas på plats from mars nästa år

Gefle IF Livekanalen

Huvudsponsorer