Melvin Mårtensson-Almevid lämnar Gefle IF

Av Malin Rogström
Publicerad 30 juli, 2019

Melvin Mårtensson-Almevid har tagit beslut om att avsluta kontraktet med Gefle IF för att istället satsa på studier. Melvin har blivit antagen till ett program på Handelshögskolan i Stockholm dit han kommer flytta under hösten.

  • Min tid i Gävle har varit enormt lärorik och utvecklande både för mig som spelare men även för mig som person. Jag önskar alla spelare och alla runt omkring klubben all lycka och jag kommer fortsätta följa laget under säsongen, säger Melvin Mårtensson-Almevid.

Melvin kom till Gefle 2016 från Avesta och totalt blev det 18 st seniormatcher (varav 7 st i Superettan). Gefle IF önskar varmt lycka till med studier och eventuellt framtida fotbollsspelande.

Foto: Nils Westberg Löfgren

Herrar

Huvudsponsorer