Matchrapport: Gefle IF FF - GUSK
2018-05-22

Det blev mållöst på Gavlevallen när Gefle tog emot Gamla Upsala under lördagen.

En jämn första halvlek innehöll målchanser för båda lagen men duktiga målvakter i Gamla Upsalas Åsa Vallgårda och Gefles Tilda Keisu gjorde att matchen gick till pausvila mållös.

• Vi hade fyra riktigt bra chanser i första halvlek, men det ska ju göras mål också, säger Tomas Axlund.

I den andra halvleken gick båda lagen för seger vilket också avspeglade matchbilden, det blev ett böljande spel med chanser åt vardera håll. Närmast för Gefle var Elin Bälin när hon i den 75:e minuten chippade över målvakten men stolpen stod i vägen och matchen slutade 0–0.

• Det var jättehårt – två lag som verkligen gick för tre poäng istället för att säkra en etta. De har ju bara fem poäng efter sex omgångar men det är missvisande, för det är ett jätteduktigt lag. Det var en riktig holmgång men det slutade 0–0, det får vara rättvist, avslutar Axlund.

Härnäst väntar derby när Gefle på lördag 26 maj åker till VM-arenan för att möta Sandvikens IF klockan 14:00. Hoppas vi ses då!

Gefle IF FF – GUSK 0–0 (0–0)