Matchrapport Gefle IF - Enköpings SK 3-0 (1-0)
2019-09-01

Vilken skön trepoängare för Gefledamerna! Under lördagen tog Gefle emot Enköpings SK hemma på Gavlevallen och det dröjde inte många minuter innan Lee Winroth fick chansen att ge GIF ledningen.

• Vi började matchen bra och skapade ett tryck mot enköpingsmålet, därför är det också skönt att spräcka nollan efter 19 minuter. Jag förväntade mig fler mål efter den första halvleken, då vi hade ett antal bra lägen men den riktiga skärpan saknades, säger tränare Tomas Axlund.

Den andra halvleken liknande den första då Gefle fortsatte att vara offensiva och skapade ett hårt tryck mot en duktig Jonna Böckert i Enköpingsmålet.

• Vi har klart grepp om spelet i den andra halvleken och 2-0 målet stänger definitivt matchen. Det känns bra att ta en seger och att göra tre mål,  nu laddar vi hårt mot Hille IF, avslutar Axlund.

Härnäst väntar en veckas träning innan det är dags för DERBY! Hille IF - Gefle IF, lördag 7 september klockan 16:00 på Hille IP, hoppas vi ses där!

Matchfakta: Gefle IF – Enköpings SK 3-0 (1-0)

1-0 Lee Winroth 19´
2-0 Clara Engstrand 78´
3-0 Självmål 90´