Strömberg, Johansson, Björkman, Sansara (Gussman 81`), Florén, Kralj, Ljungberg, Lantto, Bengtsson (Törnros 90+2`), Bergmark Wiberg, Housni (Lohikangas 72`).

GAIS:

Nadj, Bergholtz, Andersén, Nyström, Svahn (Westermark 61`), Hamidovic, Lindberg (Östling 81`), Westermark (Ilic 67`), Olsson, Barny, Wede,

Matchsummering:

1` Adam Bergmark Wiberg tar avsparken och vi är igång!

6` En fin crossboll öppnar för första målchansen i matchen. Junes Barny får dock inte ordning på avslutet och August Strömberg kan rädda.

7` Junes Barny får bollen i straffområdet och skjuter men Strömberg kan återigen rädda.

9` GAIS har haft de farligaste målchanserna i inledningen av matchen och det ser ut att bli farligt när Westermark nästan blir fri i straffområdet men avslutet går utanför.

10` Anton Kralj kommer till Gefles första målchans i matchen när han får yta att avsluta utanför straffområdet men skottet går en bit utanför.

15` Ljungberg kommer till skott framspelad av Bergmark Wiberg men skottet täcks ut till hörna. Hörnan leder inte till någon farlighet.

17` Piotr Johansson kommer med fart och lyckas ta sig förbi Andersen men skottet räddas av en mycket fin räddning av Nadj i GAIS-målet.

27` En tilltrasslad situation slutar med att Jonas Lindberg får chansen att avsluta men skottet går utanför.

32` GAIS får frispark i farligt läge precis utanför straffområdet men skottet går i muren.

38` Mållöst än så länge och de riktigt farliga målchanserna uteblir. GAIS har just nu mest boll.

39` Anton Kralj försöker hitta medspelare med ett inlägg men bollen plockas ner av Nadj.

45` Domaren blåser för halvtid. 0-0 efter första halvlek.

49` Hamidovic får bollen i straffområdet och det ser ut att bli farligt men skottet går en bit utanför.

52` Väldigt farligt för GAIS när Hamidovic får chansen att avsluta men Jesper Björkman täcker och det är fortsatt mållöst.

58` Gefle går till anfall och Ljungberg får avsluta men skottet går utanför.

64` Ett fint inlägg ger Westermark chansen att skjuta men skottet går utanför.

69` GAIS-spelarna ropar på straff efter en situation i straffområdet men det hela slutar med att Junes Barny varnas för protest.

75´ Med kvarten kvar av matchen så är det GAIS som har mest boll och driver spelet.

77` En misslyckad rensning från Nadj resulterar i att Jonas Lantto får avsluta. Skottet går utanför men Lantto får samtidigt en frispark. Samtidigt tilldelas också Niklas Olsson gult kort. Frisparken går dock utanför.

80` Barny kommer till skott och det ser ut att bli farligt men en GAIS-spelare försöker styra bollen med en nick och bollen går över.

84` Fint läge för Gefle nu. Piotr Johansson får chansen att avsluta men skottet täcks ut till hörna.

86` Carl Wede prövar skott utifrån men August Strömberg räddar.

90+3` Jonas Lantto får mycket yta på kanten och försöker hitta medspelare i straffområdet men bollen når ingen Geflespelare och det blir tyvärr inget skott på mål.

90+4` Domaren blåser för full tid och matchen slutar 0-0.