Magnus Nilsson ny fysansvarig

Av Malin Rogström
Publicerad 21 december, 2018

Vi välkomnar Magnus Nilsson till herrarnas tränarstab som ny fys- och skaderehabiliteringsansvarig. Magnus har den senaste tiden ansvarat för fysträning hos Valbo FF och driver även egna företaget Gestrike Fysiocenter.

Magnus har ett förflutet som fotbollspelare, bl.a. en kort sejour i Gefle IFs juniorlag.

  • Fotboll har alltid varit en stor del i mitt liv och när min aktiva karriär började lida mot sitt slut ville jag ändå ha en fot kvar inom fotbollen. För några år sedan satte jag ett mål att nån gång jobba med elitfotbollsspelare och började utbilda mig och även startat eget företag inom träning och behandling. Känns otroligt kul och hedrande att få ett så här prestigefyllt uppdrag i Sveriges äldsta fotbollsförening, säger Magnus.

 

Gefle IF

Huvudsponsorer