Lovisa Henriksson förlänger!

Av Linda
Publicerad 14 december, 2020

Lovisa Henriksson näste på tur att förlänga kontraktet!

Nu har ni träffat Jonas, vad är ditt intryck av honom?

⁃    Mitt första intryck av Jonas var att han var väldigt taggad på den kommande säsongen. Det kändes som han hade mycket idéer han ville sätta i rullning. Jag ser fram emot att få se mer av vad han har att komma med!

Vad är dina personliga mål med kommande säsong?

⁃    Mina mål inför säsongen är att hålla mig skadefri och spela så mycket som möjligt! Hade lite problem förra säsongen med skador som släppt allt mer men som måste försvinna för att jag ska kunna prestera riktigt.

David Färnströms ord om Lovisa:

⁃    Lovisa har en spännande framtid framför sig, hon är en bolltrygg och hårt arbetande spelare som gör det lilla extra på planen. Det ska bli spännande att se vad hennes utveckling når för höjder under 2021.

Damer Gefle IF

Huvudsponsorer