Isac Rojas klar för Gefle IF

Av Malin Rogström
Publicerad 3 december, 2018

Mittfältaren Isac Rojas, född -96, är klar för Gefle IF inför säsongen 2019. Isac har de senaste säsongerna spelat i Arameiska-Syrianska i division 1.

  • Isac har tränat med laget en period och visat goda egenskaper. Isac har en stor arbetskapacitet och en fin vänsterfot, det känns bra att få jobba vidare med hans fortsatta utveckling. Det känns även bra att vi får in en spelare med erfarenhet av division 1, säger Marcus Bengtsson huvudtränare Gefle IF
  • Jag är glad och stolt att få tillhöra Gefle IF och det projekt vi kommer starta upp. Det är en fin klubb med stolt historia och jag ha fått ett gott intryck av spelare och ledare under den tiden jag har varit med och tränat. Jag hoppas kunna bidra med mina egenskaper, säger Isac Rojas.

 

Gefle IF

Huvudsponsorer