Ingen rolig match för U17
U17 4/6-17 Älvsjö - GIF 4-1
GIF åkte under söndagen till Älvsjö för att möta nästjumbon. Det blev ingen rolig dag för Gefle. Älvsjö började med att backa hem och det gjorde att GIF kunde passa bollen och anfalla mycket även om de hade problem att hitta vägar fram. Älvsjö gjorde dock 1-0 på sitt första skott i matchen som avslut på en kontring. Detta gjorde att GIF blev stressade och det gjorde inte saken bättre. Älvsjö gjorde 2-0 nästan direkt därpå och innan halvleken var slut stod det 3-0 till Älvsjö. GIF gjorde lite ändringar i paus och det blev marginellt bättre. Resultatmässigt var det lika tills GIF gjorde mål på en straff med tio minuter kvar. Älvsjö sparkade in 4-1 i den sista matchminuten och det som alla väntade på kunde komma, slutsignalen.