Inför Karlslund - Gefle IF
2020-08-21

Hej Micke! 2-1 vinst mot Berga. Segern satt långt inne. Vad är dina analyser från matchen?

-Ja tyvärr så blev det lite väl onödigt spännande i den matchen. Med dom chanser som vi har så tycker jag att vi ska avgöra matchen i första halvlek. Vi gör en bra första halvlek där vi för spelet och bollinnehavet första delen av halvleken och skapar så pass bra chanser att vi ska leda i halvtid, men istället tar dom ledningen tidigt i andra halvlek. Men det är starkt av oss att vända och vinna ändå tycker jag.

Hur ser det ut på värvningsfronten? Är det någon spelartyp som kan vara aktuell att förstärka truppen inför den långa hösten?

-Det enda jag kan säga just nu är att: Vi får se.

Nu väntar Karlslund på bortaplan. Vad är det för typ av lag och vad tror du om matchen?

-Detta är ett lag som har varierat i prestation och resultat. Karlslund har vunnit mot lag som Haninge och Karlstad, så kapaciteten finns där. De är ett lag som vill spela med kontrollerat passningsspel och anfaller på många sätt, så det blir en bra utmaning för oss.

Vad måste ni förbättra ifrån förra matchen för att vinna?

-För att kunna ta poäng mot Karlslund imorgon så kräver det framförallt att vi är mer effektiva och kan ta vara bättre på dom målchanser som vi skapar under matchen än vad vi gjorde mot Berga.

Hur har träningsveckan sett ut och hur är känslan inför matchen?

-Vi har haft en bra vecka med återhämtning och bra träningspass och vi känner en stark vilja att gå in i match igen nu!