Inför Halmstads BK – Gefle IF FF

Av Malin Rogström
Publicerad 10 augusti, 2018

Vi åker söderut för bortamatch mot Halmstads BK! Imorgon lördag, klockan 14:00, är det avspark. Tränare Bengtsson svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

Tungt resultat senast, vad har ni pratat om efter matchen?

– Med risk för att låta tjatig men vi har pratat om, och fokuserar på, att när vi gör det vi ska och det vi kommit överens om så håller sekvenser i matchen hög klass. Målen vi gör är fantastiska men det glöms bort i och med det som händer efter som suddar bort allt bra vi gör. Det blir lite svårt att hitta ljuspunkter, men det blir mitt jobb att gjuta mod i laget och se att det finns saker i laget som håller oerhört hög klass.

– Vi behöver dels vara mer duellinriktade och tuffare när vi pressar. Att vi blir mer seniors i vårt spel och mer cyniska när vi försvarar.

Två nyförvärv sedan sist, kan vi vänta oss att någon av dem får speltid?

– Både Jacob och Isaac är med i truppen och konkurrerar om platser i startelvan till imorgon, de är två bra tillskott i laget.

Läget i laget?

– Netan är avstängd, i övrigt är alla tillgängliga.

Matchen spelas 11/8 klockan 14:00 på Örjans vall. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på Sportkanalen. Nu kör vi!

Gefle IF Herrar Livekanalen

Huvudsponsorer