Inför Gefle IF FF – Selånger FK

Av Klara Axlund
Publicerad 9 juni, 2018

Imorgon söndag gästas Gefle av Selånger FK klockan 13:00 och inför matchen har Gefles tränare Tomas Axlund svarat på några frågor om veckan som varit och läget i truppen.

Tomas, hur har veckan sett ut?

Vi hade någon sliten spelare i början av veckan, vilket inte är så konstigt med tanke på det tuffa matchandet vi haft under våren. Annars har det sett bra ut och jag tror på god form imorgon.

Är det något speciellt du vill se i matchen mot Selånger?

Jag vill se effekter av den nystart vi hade inför senaste matchen och att vi fortsätter med det positiva vi såg i matchen mot Gustafs senast. Jag hoppas på mycket bollinnehav från vår sida och tror att Selånger kommer att komma med vassa omställningar.

Vad har du för bild av Selånger?

Det är fortfarande ett talangfullt lag med unga spelare som länge har varit med på en hög nivå trots sin ungdom. Laget spelar en annan sorts fotboll i år jämfört med tidigare i och med tränarskiftet, det blir ett mer rakt spel nu. De är ett duktigt lag så jag tror på en bra och med en poängs skillnad i tabellen, jämn match.

Läget i truppen?

Vi hade som sagt slitna spelare i början av veckan men nu är alla friska, skadefria och uttagningsbara inför morgondagens match.

Matchen mot Selånger spelas hemma på Gavlevallen klockan 13:00 imorgon söndag, hoppas vi ses!

Damer Gefle IF

Huvudsponsorer