Inför Gefle IF – Dalkurd

Av Malin Rogström
Publicerad 14 september, 2017

På lördag ställer vi som sagt till med fotbollsfest och Dalkurd kommer på besök. Vi träffade tränare Poya Asbaghi för att höra hur det kommer vara att möta sin gamla klubb och vad man tar med sig från segern senast.

Hur känns det för dig att möta Dalkurd, kommer det vara speciellt?

Ja, det kommer vara lite speciellt ändå. Jag var där i tre och ett halvt år och det var en bra och framgångsrik sejour. Många spelare och ledare som man har kommit väldigt nära så på det sättet blir matchen speciell. När matchen väl sätts igång kommer det vara en match precis som alla andra, bara det att man möter seriens bästa lag.

Ni vänder ett 0-2 underläge senast, vad tar ni med er?

Vi tar med oss att vi fullbordade vändningen, att vi inte gräver ner oss och ger upp efter 0-2. Vi visar att vi snabbt vill komma tillbaka och behåller tålamodet. Vi jobbar oss sytematiskt och tålmodigt tillbaka i matchen.

Hur är läget i truppen?

Bajram och Ljungberg är avstängda, det finns några mindre käningar på några spelare just nu men av dem som kan bli uttagna är alla tillgängliga.

Matchen spelas 16/9 på Gavlevallen och börjar 18.00, men redan 16.00 öppnar vi terassrestaurangen och VIP-restaurangen. Om du inte kan vara på plats och stötta Gefle till seger visas den även i C More Fotboll och liverapporteras på vår Twitter och i appen Gefle IF Live.

Varmt välkomna!

Gefle IF Herrar Livekanalen

Huvudsponsorer