Inför Falkenbergs FF – Gefle IF

Av Malin Rogström
Publicerad 1 september, 2017

Gefle gästar Falkenbergs FF för omgång 22 av Superettan. Vi pratade med tränare Poya Asbaghi om hur man laddar om efter vinsten mot Åtvidaberg.

Efter den intensiva matchen mot Åtvidaberg har ni nu haft fyra dagar att ladda inför matchen mot Falkenberg, hur har ni förberett er?

Vi har återhämtat oss bra efter matchen, mer fart på de som inte spelade 90 minuter mot Åtvidaberg. Vi har fokuserat mer på taktisk träning de sista tillfällena innan mötet med Falkenberg.

Ni har ett antal spelare avstängda, hur hanterar ni det?

Vi hanterar det som vi gjort tidigare, vi har en bra trupp och precis som innan när vi drabbats av avstängningar eller skador får andra chansen att kliva fram. Jag är helt övertygad om att de som får chansen på lördag kommer att ta den.

Läget i truppen?

Bra, vi kommer från en bra prestation mot Åtvidaberg och har en tuff utmaning mot Falkenberg, men jag tror att vi kommer ge oss själva en bra chans att vinna.

Matchen spelas lördag 2/9 klockan 18.00 på Falcon Alkoholfri Arena. Kan ni inte vara på plats och stötta Gefle IF sänds den på C More Sport och liveuppdateras som vanligt på vår Twitter och genom appen Gefle IF Live. Nu kör vi!

Gefle IF Herrar

Huvudsponsorer