Inför: Djurgården – Gefle IF

Av Gefle IF
Publicerad 26 augusti, 2016

Inför - DIF Borta

Viktiga poäng står på spel under lördagen. Gefle IF reser ner till huvudstaden för bortamatch mot Djurgården på Tele2 Arena.

Det har varit en intensiv matchvecka för Gefle IF med två matcher på fyra dagar. Matcher som slutat i seger över Söderhamns FF och oavgjort mot Falkenbergs FF. I cupmatchen mot Söderhamns FF klev Jacob Hjelte fram och slängnickade in matchens enda mål. Gefle IF har, i och med segern, fyra raka matcher utan förlust.

Nu avslutas veckan med bortamatch mot Djurgården som ligger på en trettonde plats i tabellen. Det har skett en hel del förändringar i Djurgårdslägret under sommaren. Tränaren Pelle Olsson fick sparken och engelsmannen Mark Dempsey ersatte honom. Magnus Eriksson, Niklas Gunnarsson och Andreas Isaksson har anslutit, medan Omar Colley och Sam Johnson har lämnat för utlandsäventyr.

Tränaren Thomas Andersson inför matchen:

– Det är en bortamatch mot en av de stora klubbarna i Sverige. Det är återigen en viktig match för oss. Det kommer sådan hela tiden. Det gäller att hantera tiden i mellan, att ladda om och fokusera på nytt. Både mentalt och fysiskt. Vi kommer analyserar dem och sedan försöker vi komma fram till vad som kommer att gynna oss i den matchen.

Truppen publiceras under eftermiddagen. 


Matchfakta:

När: Lördag 27 augusti.
Avspark: 16:00.
Plats: Tele2 Arena.

Gefle IF Herrar

Huvudsponsorer