Inför Degerfors IF – Gefle IF FF

Av Malin Rogström
Publicerad 2 november, 2018

Suprettan närmar sig slutet och det är dags för match mot Degerfors! Imorgon lördag, klockan 16:00, är det avspark. Tränare Bengtsson svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

En övertygande seger senast, vad gjorde ni bra?

– Jag tycker att vi har skapat chanser i tidigare matcher men inte satt dit dem. Den här gången skapade vi dels lite hetare chanser men satte också dit de chanser vi skapade. Målen kom också i bra lägen, vi får göra 1-0 och vi gör 2-1 innan paus. Vi klarar av den viktiga första kvarten i andra och hanterar Norrbys anstormning bra tycker jag. Vi presterar bra och får bra utdelning helt enkelt.

Vad har ni pratat om inför matchen mot Degerfors?

– Det blir en ny spännande match med allt att vinna. Vi vet om förutsättningarna och vi tar en match och en träning i taget. Vi har självklart tittat på hur vi tror att de kommer uppträda och hur de spelar men vi fokuserar mest på vårt spel och vad vi gjorde bra senast. Vi har pratat om att vårt anfallsspel fungerade bra senast och att vi ska fortsätta med det.

Läget i laget, avstängningar eller skador?

– Kralj är avstängd, Florén missar matchen, Yassin och Fitim har känningar vilket gör att de stannar hemma. Adam är tillbaka från avstängning också.

Matchen spelas 3/11 klockan 16:00 på Stora Valla. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på C More Live 5. Nu kör vi!

Gefle IF Herrar Livekanalen

Huvudsponsorer