Heat Restauranger AB blir ny partner till Gefle IF Fotboll!

Av Linda
Publicerad 12 mars, 2021

I augusti 2008 tog fotbollsdomaren och krögaren Daniel Wärnmark över det som några år senare blev Heat Restauranger. Med framgångsrika etableringar på olika orter så har Heat blivit en utav både Uppsala och Stockholms populäraste lunchrestauranger. Nu sker nästa Heat-etablering i Gävle.

-Gävle är en stad som jag har många vänner i. De har i flera år sagt att vi ska starta upp vårt koncept här och efter bra kontakt med Fastpartner så hittade vi efter en tid lokalen i Hemsta. Det ska bli otroligt kul och inspirerande att få öppna upp i Gävle och erbjuda Gävleborna Heats omtalade buffé, säger Daniel Wärnmark.

Heat Restauranger har gjort sig känd som en aktör som sponsrar det lokala idrottslivet på de orter de etablerar verksamhet.
-Vi har valt att samarbeta med olika föreningar för att där vet vi att vi får ett bra samarbete. Reklam och sponsring i all ära men att få vara delaktig i att någon annan lyckas gör att allt blir mycket roligare. Vi ser det inte som sponsring utan vi ser det som ett samarbete.

– Att nyetablerade företag i kommunen väljer Gefle IF för att etablera sitt varumärke är såklart jätteroligt och ett kvitto på vår räckvidd i regionen. Med en pågående pandemi och de ekonomiska effekterna det innebär för oss är fortsatt stöd av våra befintliga partners och nya partneravtal avgörande för att vi ska kunna fortsätta bedriva och utveckla vår verksamhet framåt, säger Sebastian Zettergren, affärsansvarig på Gefle IF Fotboll.

Efter öppningen den 8 april kommer alla som tecknat sig som supportersponsor till Gefle IF bli bjuden på lunch hos Heat.

Välkommen Heat till GIF-familjen!

Gefle IF Marknad

Huvudsponsorer