Grattis Maja! Årets Considstipendiat

Av Agneta Edin
Publicerad 28 september, 2022
Årets Consid Gefle IF Award går till mittfältaren Maja Westling som spelar i Gefle IF:s damlag. Stipendiet delas ut för att uppmärksamma kvinnliga förebilder inom sporten.
Det är tredje året i rad som Consid och Gefle IF delar ut stipendiet Consid Gefle IF Awards. Stipendiet tilldelas en flick- eller damlagsspelare som genom sin sportslighet och laganda är ett föredöme för andra klubbmedlemmar. Motiveringen till årets vinnare Maja Westling lyder:
”Hon är en förebild både på planen och i omklädningsrummet. Hon vill alla väl i alla lägen, men är samtidigt inte rädd att säga ifrån när det behövs. Hon är en sann förebild!”
-Jämställdhet är något som vi på Consid alltid vill ska vara en självklarhet. Att lyfta kvinnliga förebilder är en del i ett mycket större arbete som vi jobbar med dagligen. Genom Consid Gefle IF Award vill vi bidra till ett mer inkluderande klimat och vi är väldigt stolta över att för tredje året få dela ut stipendiet till en kvinnlig förebild, säger Peter Hellgren, VD Consid.
Stort grattis @majaawestling och stort tack @consid_ab 💙
Gefle IF

Huvudsponsorer