Gomorron Reklambyrå ny media- och kommunikationspartner till Gefle IF Fotboll

Av Linda
Publicerad 9 mars, 2020

Gomorron Reklambyrå ny media- och kommunikationspartner till Gefle IF Fotboll

Vi kan med glädje presentera Gomorron Reklambyrå som vår nya media- och kommunikationspartner, säger Sebastian Zettergren, affärsansvarig i Gefle IF Fotboll.
– Vi får in en kompetent kommunikationsbyrå som kommer att hjälpa oss med ett helhetsgrepp kring kommunikation och mediarelationer. Förutom rådgivande stöttning kommer Gomorron i partnerskapet stå till förfogande vad gäller produktionsresurser och vi tror att detta avtal kommer att spetsa vår kommunikation ytterligare. Vi spetsar till kompetensen i föreningen vilket kommer märkas inte minst i våra sociala kanaler.
Detta skapar ett mervärde för våra intressenter och kommer på sikt utveckla vårt varumärke, avslutar Sebastian Zettergren.

– För oss på Gomorron känns det bra att kunna gå in och stötta Gefle IF Fotboll i deras ambitioner att ha elitlag på både dam- och herrsidan. Men minst lika viktigt för vårt engagemang är deras arbete inom ramen för #ettbättregefle. Gefle IF Fotboll gör väldigt mycket bra för att öka integrationen och minska utanförskapet bland unga i Gefle. Det har imponerat på oss i samtalen inför vårt samarbete och det vill vi hjälpa till att lyfta fram, säger Susanne Fridolfsson, vd på Gomorron reklambyrå.

Gefle IF

Huvudsponsorer