Gefleborgs Flyttservice utökar sitt partneravtal med Gefle IF

Av Linda
Publicerad 30 april, 2021

Gefleborgs Flyttservice utökar sitt partneravtal med Gefle IF

Gefleborgs Flyttservice är en av Gefle IF:s allra trognaste partners och har stöttat föreningen ända sedan bolaget grundades 2008. Sedan dess har bolaget växt kraftigt och är idag ett välkänt varumärke och en utav regionens största bolag inom flyttservice, magasinering och flyttstädning.

– Det har alltid varit en självklarhet att stötta Gefle IF, klubben som är djupt rotad i mitt hjärta. Det är lika självklart att vi vill vara med och stötta Gefle IF:s satsning på att ta sig upp i eliten igen. Minst lika viktigt är det också att vi får vara med och bidra till att stärka föreningens betydelsefulla samhällsarbete, säger Henrik Wigren, VD på Gefleborgs Flyttservice.


Utöver sitt engagemang för idrotten och investeringarna i den samma som det nya partnerskapet innebär blir Gefleborgs Flyttservice även partner till Ett bättre Gävle på nivån ”Vän till Ett bättre Gävle”, ett viktigt finansiellt partnerskap för att stärka föreningens samhällsarbete i Gävle med omnejd.

– Gefleborgs Flyttservice med Vd:n Henrik Wigren i spetsen var en av mina allra första kunder när jag började arbeta i Gefle IF 2016. Att Henrik med kollegor var passionerade supportrar med ett brinnande intresse för fotboll var tydligt från dag ett, säger Sebastian Zettergren, affärsansvarig i Gefle IF Fotboll och fortsätter:
– Under åren vi har arbetat tillsammans har det också blivit mer och mer tydligt att Gefleborgs Flyttservice är ett bolag som vill ta ansvar både för sin bransch och för samhället man verkar i. Det faller sig därför naturligt att de nu också utökar sitt partnerskap till att även inkludera ett engagemang i Ett bättre Gävle, avslutar Sebastian.

Gefle IF Marknad

Huvudsponsorer