Gefle IF och Brynäs IF bjuder in till Superlördag

Av Malin Rogström
Publicerad 13 oktober, 2017

Lördagen 21/10 bjuder vi tillsammans med grannarna Brynäs IF in till en gemensam Superlördag!

Den 21 oktober har Gefle IF en viktig hemmamatch mot IK Frej i Superettan kl 14.00. Senare samma dag kl. 18.00 spelar Brynäs IF hemmamatch mot Mora IK i säsongens första lördagsmatch i Gavlerinken. Tillsammans satsar föreningarna på ett gemensamt koncept kallat ”Superlördag”.

Det blir ett unikt tillfälle för de båda föreningarna att samarbeta och skapa mervärden för sponsorer och supportrar. Representanter från Brynäs IF gästar oss och har hockeysnack i samband med matchen på Gavlevallen.

Efter matchen gästar tränare samt en eller flera spelare vi Brynäs IF i Gavlerinken för ett fotbollssnack i entréhallen.

Biljettkampanj

Mot uppvisande av biljett till någon av matcherna Brynäs IF – Rögle BK 19/10 eller Brynäs IF – Mora IK 21/10 erhålls en rabatt på 50 kr på matchbiljett till Gefle IF – IK Frej.

Mot uppvisande av matchbiljett Gefle IF – IK Frej erhålls en rabatt på 50 kr till matchen Brynäs IF – Mora IK kl 18.00 lördag 21/10. (Biljetten kan endast köpas i Gavlerinken Arenas biljettlucka i samband med aktuell match).

Gefle IF ser fram emot Superlördagen och önskar våra grannar Brynäs IF stort lycka till i den fortsatta kampen i SHL!

Biljetter till Brynäs IF match hittar ni här.

Biljetter till våra matcher hittar ni här.

Gefle IF Herrar Livekanalen

Huvudsponsorer