Gefle IF FF förlänger samarbetet med Intersport/Umbro

Av Malin Rogström
Publicerad 19 juni, 2018

Intersport och Umbro har under flera år varit huvudpartner till Gefle IF Fotboll och parterna förlänger nu samarbetet fyra år till. I samarbetet ingår fortsatt leverans av högklassig fotbollsutrustning, både för match och träning, men även ett större fokus att utveckla profilen och utbudet utav merchandise och supporterartiklar.

Intersport och Umbro är starka aktörer som tror på vår verksamhet. Både det vi uträttar på fotbollsplanen, från bredd till elit, men även vår betydelse och insats i samhället. Vi har haft en långvarig relation som nu får möjlighet att fortsätta och fördjupas vilket vi är mycket glada över,säger David Norell-Hussein, klubbdirektör Gefle IF Fotboll.

GIF är en välskött förening med både elitmässighet och en stor bredd. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen genom att tillhandahålla bra utrustning får både killar och tjejer i alla åldrar. Intersport kommer genom avtalet inte bara att leverera Umbro-utrustning utan också utveckla profilen för GIF. Vår nya webshop gör också att tillgängligheten är mer eller mindre obegränsad. Vi är både stolta och glada över att få fortsätta jobba tillsammans med GIF. Det betyder mycket för oss, både som kedja och lokalt i Gävle, säger Markus Marbrandt, Field Sales Manager på Intersport.

Vi är mycket glada över ett fortsatt samarbete med Gefle IF då det är en förening som betyder mycket för oss och för fotbollen här i Gävle, både med sin bredd- och elitfotboll, säger Anders Rinnström, teamsäljare Intersport Gävle.

På bilden:
David Norell-Hussein, klubbdirektör Gefle IF Fotboll och Anders Rinnström, teamsäljare Intersport Gävle.

Gefle IF Marknad

Huvudsponsorer