Först ut: Albin Lohikangas skriver nytt avtal med Gefle IF!

Av Linda
Publicerad 12 december, 2020

”Lohi” har kritat på ett nytt avtal som sträcker sig över 1+1 år och säger såhär om kontraktsförlängningen:

– Jag förlänger för att jag trivs väldigt bra i Gefle IF. Vi började bygga något nytt under senaste säsongen och jag känner att både jag och laget tagit stora kliv framåt. Jag ser fram emot att fortsätta på den här resan mot slutmålet – att vara tillbaka där vi hör hemma!

Huvudtränare Mikael Bengtsson om förlängningen:

– Att Albin förlänger med två år till betyder extremt mycket för vårt bygge både på och utanför planen. ”Lohi” är en spelare som under året tagit stora steg i sin utveckling vilket han inte minst visat genom att vinna den interna assistligan från sin vänsterbacksposition. Albin bidrar också väldigt mycket till det klimat vi vill ha i laget och föreningen med sin positiva och ödmjuka personlighet. Jag är övertygad om att Albin kommer fortsätta utvecklas hos oss och hjälpa laget än mer under 2021!

 

Grattis till kontraktet Lohi, vi ser fram emot att se dig på planen igen!

.
Gefle IF Herrar

Huvudsponsorer