Felicia Carlsten klar för Gefle IF!

Av Linda
Publicerad 13 januari, 2021

Felicia Carlsten ansluter till Gefle efter några års uppehåll!

Vad får dig att göra en comeback?
– Jag slutade spela av olika anledningar, och har längtat efter att spela sen jag slutade. Men i år klaffade livspusslet och då kändes det rätt att börja spela igen.

Varför valde du just Gefle IF?
– Både min pojkvän (Adrian Bjelkendal Haaranen) och lillasyster spelar i Gefle, så kanske var det lite grupptryck… Nej men jag tycker Gefle if är en seriös förening som vill satsa även på damfotbollen så det kändes som rätt val.

Du har lillasyster i laget, hur blir den konkurrenssituationen?
-Förra året spelade Vanna mittback, och än så länge har jag inga planer på att skola om mig till det haha! Vanna är grym och om hon får spela och inte jag i vissa matcher så kommer jag heja på henne från sidan utan någon som helst prestige.

Huvudtränare Jonas Andersson om Carlsten:
– Felicia ser otroligt motiverad och stark ut på träningarna hittills. Hon har en bra karaktär och kommer att tillföra mycket speed och kreativitet till vårat anfallsspel.

 

Varmt välkommen tillbaka Felicia!

 

.

Damer Gefle IF

Huvudsponsorer