Välkommen på 3 mot 3 sammandrag på Gavlevallen

Av Gefle IF
Publicerad 2 maj, 2017

För flickor och pojkar födda 2010
Varmt välkomna till Gavlevallen för en dag full av fotboll, roliga kringaktiviteter, glädje, och gemenskap. En dag där vinna inte ligger i fokus, utan att framförallt ha roligt och leka!

Vad är 3 mot 3?
3 mot 3 är fotboll på barnens villkor. I spelformen lär sig barnen att spela fotboll på ett lekfullt och kravlöst sätt med mycket bollkontakt och beslutsfattande. Inget resultat noteras och vi blandar gärna pojkar och flickor i mixade lag. 3 mot 3 spelas med, eller utan nätsarg i matcher om 4 × 3 min.

Spelschema:
Grupp 1 spelar matcher kl. 09.00, 10.30, 12.00
Grupp 2 spelar matcher kl. 09.30, 11.00, 12.30
Grupp 3 spelar matcher kl. 10.00, 11.30, 13.00

Spelschema 3 juni Bläddra i filen för att se grupper och karta över planer. För att dagen ska flyta på så smidigt som möjligt är det mycket viktigt att respektera speltiderna. På planen önskar vi endast spelare och ledare. Föräldrar, syskon osv vill vi ej ha på planen. Vi önskar att ni medtar västar. OBS! Om er förening har anmält både flick- och pojklag. Var extra noga med att läsa vilket lag som spelar på spelschemat!

Förtäring:
Kiosk kommer att vara öppen från kl. 09.00-13.30. Kl. 11-13 finns det tacobuffé att köpa till hela familjen på arenatorget!

Parkering:
Adressen till Gavlevallen är Gavlehovsvägen 15. Det finns parkering bakom den nya friidrotts- och sportarenan, utanför GTK-hallen samt bakom Gunder Hägg stadion. Se bifogad bild.

Övrigt:
Omklädningsrum finns att dela på, men vi ser gärna att lagen kommer ombytta. Kom ihåg benskydd! Toaletter finns i omklädningsrummen men även på arenan.

VÄLKOMNA!

För eventuella frågor kontakta: Michaela Lindberg, michaela.lindberg@geflefotboll.com

 

 

Gefle IF Övrigt Sammandrag

Huvudsponsorer