140-årsmatchen!

Av Linda
Publicerad 5 september, 2022

I samband med herrarnas match mot IF Sylvia i lördags firade vi att Gefle IF i år fyller 140 år.

Vi är stolta över att vi är en av landets anrikaste fotbollsföreningar. Tillsammans har vi en rik historia där vi upplevt vinster, förluster, seriesegrar, nedflyttningar och avancemang. Vi är stolt över vår historia som har format oss till det vi är idag, genom både glädje och sorg. Vi tog tillfället i akt att hylla några av de legendarer som har gjort stort avtryck och skrivit in sig i våra historieböcker.

På plats för att ta emot publikens hyllningar fanns bland andra Mattias Woxlin, Malin Rogström, Daniel Bernhardsson, Lars Ytterbom, Leif Lindstrand, Daniel Theorin, Andreas Dahlen, Mattias Hugosson, Peter Fyhr, Tomas Axlund, Danne Andersson, Eva Von Scheele, Conny Asklöf, Jörgen Öbrink, Tomas Axman, Jonas Stark, Mikael Edvardsson, Frida Larsson. Och sist men inte minst, en legendar som fortfarande är aktiv och utför stordåd – Lars ”Sassa” Sandberg!

Vi är regionens största förening med en verksamhet från fotbollsskolan till dam- & herrlag. Vi engagerar 1091 spelare, 142 ledare, 1374 medlemmar, en aktiv supporterklubb i Carrickläktaren, föreningen Gamla Giffare, 343 partners, ideella krafter och alla er supportrar. TILLSAMMANS ÄR VI GEFLE IF FOTBOLL!

Gefle IF

Huvudsponsorer