U21
U21 har spelledigt fram till den 23:e oktober då sista matchen för säsongen spelas. IK Frej Täby står för motståndet och matchen spelas på Gavlevallen med start klockan 17:00.

U19
U19 laget gästade femteplacerade FC Djursholm under söndagen i lagets sista match för säsongen. Det började dock tungt för Gefle som hamnade i 1-0 underläge efter bara elva minuter.

Melvin Mårtensson Almevid skulle dock skänka hopp till GIF då han utjämnade genom ett frisparksmål efter 22 minuter. Men kort därefter tog Djursholm ledningen igen och GIF gick till halvtidsvila med ett tvåmålsunderläge.

Gefle gav dock inte upp utan reducerade tidigt i andra halvlek genom Klas Lindqvist. Djursholm var dock det starkare laget och kunde utöka ledningen flertalet gånger och när matchen led mot sitt slut så stod det 6-2 till Stockholmslaget. I 89:e minuten fastställde Mårtensson Almevid slutresultatet till 6-3 med sitt andra frisparksmål för dagen.

Förlusten innebar att U19-laget till slut hamnar på en trettondeplats i U19 Allsvenskan Norra med 22 poäng.

U17
U17 laget tog emot sjundeplacerade GIF Sundsvall i sin sista seriematch för säsongen. Gefle inledde också piggt.  Anton Strömbom nickade in 1-0 till GIF efter 20 minuter. Efter 38 minuter var det dags för ännu ett nickmål, denna gång genom Emil Lindgren Pedersen.

Andra halvlek skulle dock inte inledas lika positivt. I 47:e minuten reducerade Sundsvall och Jonathan Selander Wiberg fick sitt andra gula kort och visades ut. Det blev därmed svårt för GIF att behålla ledningen och sju minuter senare hade Sundsvall vänt matchen till 2-3.

2-3 stod sig också matchen ut och därmed slutar U17-laget på en fjortondeplats med tolv inspelade poäng.