Nya regler gällande VIP-byn på Strömvallen under säsong 2014

Tillträde till VIP-byn

Vi hälsar våra samarbetspartners och våra medlemmar såväl i Gefle IF FF och Sky Blues välkomna till VIP-Byn. Läs nedan vad som gäller för att få tillträde.

  • Medlemskap i Gefle IF FF: Ska kunna uppvisa giltigt medlemskap i Gefle IF FF tillsammans med giltig legitimation
  • Medlemskap i Sky Blues: Ska kunna uppvisa giltigt medlemskap i Sky Blues tillsammans med giltig legitimation
  • VIP-biljett: Ska kunna uppvisa giltig VIP-biljett (företagsbiljett)

OBS! Nya regler gällande VIP-byn på Strömvallen under säsong 2014

Heartbreak har bytt ägare sedan förra säsongen vilket innebär att det serveringstillstånd som tidigare fanns, inte gäller längre. Positiva förändringar är på gång och ny ansökan är inlämnat.

Det nya tillståndet kommer inte vara klart till våra 2 första matcher, söndag 6 april mot AIK och 17 april kl. 19.00 mot BP. I VIP-byn kommer det därför att serveras 3,5 öl dessa matcher.

Från och med Kalmar-matchen den 28 april kl. 19.00 så ska nya tillståndet vara klart. Vi har fått positiva signaler i våra kommunikationer med tillståndsgruppen och vår förhoppning är att vi denna säsong inte ska behöva ta in föranmälan utan att ni via att vara partner till oss skall ha tillgång tillsammans med era gäster att besöka vår VIP-by. Vi återkommer med mer information så snart det är klart.

Detta innebär att i våra matcher mot AIK och BP är ni varmt välkomna till VIP-tältet och behöver bara visa upp er VIP-biljett, ingen föranmälan krävs.