GIF-duo lämnar

Det allsvenska transferfönstret börjar närma sig sitt slut, men fortfarande händer det saker i Gefle IF. Tidigare försvann Sebastian Senatore från föreningen och nu är det klart att ytterligare två spelare lämnar klubben.

Det handlar till att börja med om Hjalmar Öhagen, som har skrivit på för Sandvikens IF i division 1. Järbo-bördige Öhagen hade inte långt kvar på kontraktet med Gefle IF, men SIF väljer alltså att köpa loss mittfältaren omgående. Den första matchen med sin nya klubb sker redan nu till helgen. Öhagen hann med att göra 38 matcher och 1 mål i GIF-tröjan under knappt fyra säsonger. Gefle IF tackar Hjalmar för hans tid i klubben och önskar honom lycka till i fortsättningen!

Vid sidan av Öhagens permanenta flytt lånas GIF:s talangfulle anfallare Erik Törnros ut till IK Brage, som vill förstärka truppen inför slutspurten i Superettan. Törnros, som nyligen togs ut i den svenska P19-truppen, söker speltid och hamnar nu i samma klubb som förre GIF-spelaren Dragan Kapcevic. GIF önskar även Erik ett lyckat Brage-äventyr!

Öhagen till SIF

Text: Claes Wallgren