Dags för GIF-dagen på lördag kl. 12.00!

 

Nu på lördag fylls stortorget i Gävle av representanter från Gefle IF Fotbollsförening och distriktets ungdomslag! Dagen är fylld av roliga aktiviteter för alla åldrar så kom och visa ditt stöd inför den allsvenska premiären! 

GIF-dagen som är ett samarbete mellan Gefle IF FF och Gävle centrumsamverkan börjar klockan 12 med en parad som går mellan centralstation (ICA Spegeln, drottninggatan 34) och stortorget. Paraden innehåller såväl spelare från A-lagstruppen som ungdomar från distriktets fotbollslag. De ungdomslag som deltar i paraden har möjligheter att vinna fina priser som delas ut under dagen. Vi vill också uppmana nyfiken publik att ansluta sig till tåget för att engagera så många som möjligt.

När paraden anlänt till torget väntar presentation av A-lagets spelartrupp cirka kl. 12.15

Efter presentationen väntar olika aktiviteter som speedshoting och fotbollstennis som alla får delta i, samt godisregn för den yngre publiken.

Det finns naturligtvis också möjligheter för autografskrivning under dagen. Mellan kl. 13.30 och 15.00 finns GIF:s spelare tillgängliga inne på Flanör och 9:an.

Så varmt välkomna till GIF-dagen på stortorget i Gävle på lördag den 31 mars kl 12.00-15.00.

För mer information, se annons gif-dagen eller ring 026-66 52 49.